Informace o zpracování osobních údajů

Muzeum Těšínska, příspěvková organizace, se sídlem Masarykovy sady 103/19, 737 01 Český Těšín, IČO: 00305847, jako správce osobních údajů (dále jen „správce“) v souladu s ustanovením čl. 13 a následujících Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „obecné nařízení o ochraně osobních údajů“), informuje o základních zásadách a principech, na základě kterých zpracovává osobní údaje.

  • Osobní údaje Muzeum Těšínska zpracovává pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování.
  • Pokud Muzeum Těšínska zpracovává vaše osobní údaje, máte právo:
    • požadovat od Muzea Těšínska informaci o zpracování vašich osobních údajů;
    • požadovat umožnění přístupu k vašim osobním údajům zpracovávaným Muzeem Těšínska;
    • požadovat opravu nepřesných osobních údajů (pokud se domníváte, že vaše osobní údaje zpracovávané Muzeem Těšínska jsou nepřesné);
    • požadovat vymazání vašich osobních údajů zpracovávaných Muzeem Těšínska, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování v souladu s příslušným právním základem pro zpracování osobních údajů;
    • vznést námitku proti zpracování osobních údajů Muzeem Těšínska;
    • požadovat přenositelnost osobních údajů, které jste poskytl (poskytla) Muzeu Těšínska;
    • podat stížnost dozorovému orgánu.
  • Pokud je zpracování vašich osobních údajů podmíněno vašim předchozím souhlasem se zpracováním, máte právo souhlas odvolat. Tím však není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.
  • Muzeum Těšínska, p. o. nemá jmenovaného pověřence pro ochranu osobní údajů, jelikož z hlediska zákona není vyžadován.
  • Na našem webu můžeme zobrazovat obsah odkazující na weby třetích stran. Neneseme však odpovědnost za postupy a obsah třetích stran v oblasti osobních údajů, jelikož nad nimi nemáme kontrolu.

Cookies na stránce archeoparkchotebuz.cz

Webové stránky Muzea Těšínska používají cookies za účelem sledování aktivity návštěvníka, což následně využíváme k zlepšování komfortu při jejich prohlížení. Aby tyto stránky fungovaly správně, umisťujeme soubory cookies do vašeho zařízení. Cookies jsou tedy textové soubory ukládané do vašeho počítače nebo mobilního zařízení při návštěvě internetových stránek. Napomáhají pamatovat si vaše aktivity a preference po určitou dobu, abyste je nemuseli znovu vkládat, když se na stránky vracíte nebo přecházíte ze stránky na stránku. Informace jsou využívány pro účely optimalizace poskytovaných služeb prostřednictvím těchto webových stránek, včetně podstránek a odkazů, k poskytování funkcí sociálních médií a k analýze naší návštěvnosti.

Více informací o cookies a důvodech jejich využití:

Využívání cookies jde upravit nebo omezit takto:

Vymazání – cookies můžete vymazat ve vašem prohlížeči – zpravidla bývá umístěno v sekci Historie navštívených stránek.

Blokování cookies – prohlížeče umožňují umísťování cookies zablokovat. V takovém případě bude ale funkcionalita stránek omezena. Informace o nastavení ukládání souborů cookies ve vašem prohlížeči najdete na stránkách poskytovatele prohlížeče, který aktuálně využíváte.

Služba Google Analytics

Naše stránky využívají službu Google Analytics poskytovanou společností Google, Inc. Detailní informace o službě Google Analytics naleznete zde.

Souhlas s používáním cookies

Používáním těchto webových stránek souhlasíte s užitím cookies. Můžete je vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči. Zároveň tímto vyjadřujete svůj souhlas s jejich zpracováním v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a s jejich využitím za výše zmíněným účelem organizací Muzeum Těšínska, se sídlem: Masarykovy sady 103/19, 737 01 Český Těšín.

Souhlas se zpracováním osobních údajů můžete kdykoliv odvolat zasláním požadavku na e-mailovou adresu muzeum@muzeumct.cz.

Facebook